besök med Santa och mer

Följande är en lista över semesterhändelser i och runt Hamilton-området. 3, Huff Brau, med buffé, hantverk och bilder med julen, bokningar krävs, ring 315 691 3300; besök Mrs. Dec. 10, 2, på Hamilton Village Green.

Kvällen sponsras av Hamilton Business Alliance, Hamilton Rotary, Rogers Environmental Education Center och byn Hamilton. December till middag 4 dec på Colgate Inn (bokningar krävs); och en chans att dekorera en pepparkaka med Mrs. 17 på Maxwell Chocolates and Ice Cream. 9 vid Hubbardsville Fire House. Hubbardsville området boende är välkomna; ta med en maträtt och passa din egen bordsinställning. Lördag, dec. Det kommer att finnas hantverk för barn och massor av hemlagade förfriskningar.

Madison: Den tredje årliga Madison / Bouckville Tree Lighting Ceremony kommer att hållas onsdagen den 7 december på Ray Brothers Grill, som ligger vid 6474 Route 20, strax väster om Bouckville. och kommer att omfatta varmkakao och julgransar som sjunits av Madison Central School-kören.

Ej föremål för lokal matskåp och donationer till Toys for Tots-programmet kommer också att accepteras.

Morrisville: Santa och Mrs. Söndag, 4 december. Aktiviteterna kommer att omfatta hästdragen vagnsrider, bilder med Santa och Fru Claus, brev till Santa, hantverk, varm kakao, punch holiday cookies. Madison Hall ligger på Route 20, mittemot The Fort restaurang. Denna händelse sponsras av byn Morrisville, Morrisville State College och Morrisville Eaton Central School PTO. Fredag ​​den 3 december, på väg 46, mitt emot eldstaden. med semestern parade som kommer att presentera området brandbilar dekorerad med semester ljus. Var noga med att anlända tidigt för en chans att bli en domare på domarna. Santa kommer att vara i eldstad för att träffa barn efter ceremonin. Det kommer också att finnas varm choklad och munkar, liksom caroling som tillhandahålls av Stockbridge Valley Community Chorus Festligheterna är värd av Munnsville Volunteer Fire Department, i samarbete med Windstream Communications.