Besök några intressanta platser med billig semester till Miami

Miami, en underbar hamnstad i den sydöstra delen av USA, får massor av besökare varje år. Alla av dem anländer i denna del av världen för att koppla av på sina solkusade stränder och utforska några fantastiska art deco-byggnader. Medan du kommer runt i denna stad under din semester, kommer du också över några utmärkta hotell med smakfullt inredda interiörer och eleganta nattklubbar. Tillsammans med en fängslande konstscen och fantastiska restauranger får du också uppleva ett spännande nattliv under din tid i denna globalt berömda amerikanska stad.

Från juni till augusti upplever Miami sin sommar och familjer anländer på sina stränder i stort antal för att få lite solbränna. Det är också en period med stigande temperaturer och rekommenderas definitivt inte om du letar efter några bra erbjudanden på hotellboende. Du kan dock få rabatt på rumspriser på hotell från september till november om du väljer att ignorera möjligheten till orkaner under den här säsongen. Vinter anländer till staden under december månad och stannar till februari. Om du vill njuta av din Miami-semester under denna tid på året måste du boka flera månader i förväg, eftersom det är en högsäsongsturist.

Den bästa tiden att vara i staden är från mars månad till maj, eftersom vårsäsongen är en bra tid att varva ner på stränderna. För att undvika att folkmassan av studenter som kommer till staden för sin vårpause planerar ditt besök i slutet av april eller första halvåret. Ligger på en ö, är Miami Beach en kommun separat från fastlandet, men ansluten till den med broar. Medan du njuter av din billiga semester till Miami, kan du besöka dess populära stränder och det oerhört populära Art Deco District. Om du vill ha en underbar shoppingupplevelse, gå till Bayside Marketplace. Det är ett stort köpcentrum med över hundra affärer, utmärkta restauranger och kaféer och levande underhållning.

Bayfront Park är en annan spännande plats att besöka under din billiga Miami semester, eftersom det är hem för några fantastiska attraktioner, som Pepper fontän och andra världskriget Memorial. Du kan också utforska Vizcaya Museum och Gardens, som var vinterhemmet för James Deering, en 20-talets industriist. Hela gården spreds över 28 hektar med trädgårdar som innehåller flera skulpturer, pooler och fontäner. Den kubanska stadsdelen, som kallas Little Havana, är också värt att besöka för sin övergripande latinska känsla och några bra alternativ i underhållning.

Du är också glad att besöka American Airlines Arena, som är värd för stora konserter och speciella evenemang av berömda artister. Öppet år 1999 kan det rymma över 19 000 personer och är en energieffektiv byggnad med LEED-certifiering. Ett besök på Jungle Island skulle ge dig möjlighet att bevittna nästan 2000 sorter av exotiska växter tillsammans med en mängd vilda djur och fåglar. Du kan också utforska en sektion som heter Parrot Jungle, som underhåller besökare med underhållande presentationer av reptil möten och nattliga varelser.

Jag är Amanda, och jag jobbar som innehållsstrategist för hem och semester, vilket ger överkomliga semestrar till Miami och andra exotiska destinationer i världen. Jag spenderar mestadels av min tid på att undersöka kostnadseffektiva semesterpaket och skriva informativa artiklar om Relaterade ämnen.