Besök Trummer s på Main i Clifton för bra semestermålning

Trummer s på Main ligger i historiska Clifton och är en lekplats med minnesvärt kök och utmärkt service. Med en av Virginia största och mest omfattande vinprogram och en fantastisk atmosfär är restaurangen på tre nivåer bra för en snabb burger på bar eller middag i någon av de tre matsalarna. För mer äventyrliga matvaror finns möjligheten att sätta dig själv på kockens glädje! Den här smaksmenyupplevelsen innebär alla sinnen som du smaka genom unika mellanmål, kreativt förberedda säsongsbetonade rätter och avslutas med en extraordinär efterrätt gjord av vår konditor.

Gamla möter nya på den renoverade moderna restaurangen som ligger i en historisk stad. Trummer On Main är en av de mest framstående restaurangerna i regionen. Ge gåvan med god mat denna semestersäsong! Presentkort är tillgängliga för köp online för vilken tid på året som helst. För nu fram till lördag den 25 november får du gratis $ 10 presentkort för varje 60 kronor presentkort som köpts online via webbplatsen. 25.

Letar du efter ett unikt sätt att besöka med Santa och hoppa över linjerna denna semestersäsong? Upplev en familjevänlig brunchbuffé på lördag den 2 december och besök med Santa när som helst under din måltid. Buffén har allt du kan äta stekt kycklingkaka, quiche, husgjorda bakverk, frukostpotatis, bacon och mycket mer! $ 42 / vuxna och $ 16 / kids 12 och under.

För bokningar eller mer information ring 703 266 1623.

ArticlesParking är sådan söt sorg: Red Velvet Cupcakery lämnar Reston Town Center över betald parkering issueFairfax HS-student arresterad för skolan hot, innehav av barnpornografiFairfax man 18, belastad med mordFormer Annandale High School basket spelare hittar framgång i IraqSix lokala medeltida krigare huvudet till nationella mästerskap Lokala samfundskollegier stiger upp för ekonomiskt utmanade studenterGMU-student har arbetat vid Springfields pensionärsgemenskap sedan high schoolThe one day getawayCounty släpper ut resultaten av brand och räddningsdept. sexuella trakasserier på arbetsplatsen på arbetsplatsen föreslår 2,5 procent fastighetsskattökning