Besökande gymnasieelever njuter av kanadensiska semestertraditioner

Jag skulle Jag måste gå tillbaka och berätta vad jag vill ha. de mer än 400 internationella studenterna som studerar i högskolorna i Windsor i höst är julen en del av sin pedagogiska erfarenhet.

De flesta eleverna vann hemma till jul och oavsett deras tro, de omfamnar den uppblåsta entusiasmen för semestern på kanadensare.

För spanska studenter Carmen Villaverde och Ismael Alonso uppförandet till jul har varit fascinerande.

Även om Spanien är ett stort katolskt land, är helgdagens fester mycket låga.

Spanien, vi satt ett träd inuti, men inga lampor ute, sade Villaverde, som hjälpt hennes värdfamilj att dekorera inifrån och ut.

Julen är mycket större presenter, ljus och dekorationer. Förra veckan var jag i jultomten parad. Jag försöker fira det så mycket jag kan. blev förvånad över att se att juldekorationer dyker upp strax efter Halloween.

börja fira jul verkligen tidigt här, sade Alonso, en elev på 11 i Sandwich. verkligen uttrycka din kultur ut till världen. Villaverde och Alonso importerar några spanska semestertraditioner för att dela med sina värdfamiljer.

En populär tradition de planerar att dela är att äta 12 druvor, en i taget, på 12 sekunder som räknas ner till midnatt på nyårsafton.

Jag kommer att sakna, förutom min familj, är den stora middagen, sade Alonso, en elev på 11 i Sandwich. har hummer och mycket skaldjur. Vi går alla till min farmor plats.

skulle äta fisk tre gånger i veckan hemma. Jag saknar den färska skaldjur. av kulturell bakgrund är mat ett vanligt språk när det gäller helgdagar.

Aiyireti håller med sin moster och farbror i LaSalle och deras julbord kommer att bli en smältpotte av kök.

varit här 16 eller 17 år och de antog en hel del kanadensiska traditioner, sade Aiyireti, en 12-årig student vid Sandwich Secondary School.

moster är en bra kock och hon gör en stor måltid. Hon ska ha några kinesiska, uyghuriska och kanadensiska rätter för alla sina vänner som kommer över. förvånansvärt är den andra aspekten av kanadensiska semestertradition som översätter väl shopping.

Kina den del av julen vi antog handlar, sa Sun. som svart fredag ​​eller boxningsdag. tillade att han älskar den lilla nyfiken tullen av hängande strumpor och adventkalendar.

värdfamiljen gav mig en adventskalender och jag älskar en liten överraskning som väntar på mig varje dag, sa Sun.

Har också en julklapp Jag känner varje dag att se om det finns något nytt där även om jag vet att jag inte skulle. den ena traditionen som han tar hem till Kina är julgran.

definitivt be mina föräldrar att få en, sa Sun.

värdfamilj, varje prydnad på deras träd har en historia. Varför har du den prydnaden och när. Det är ett gott minne för resten av ditt liv. har för avsikt att göra sina föräldrar hemma det enklaste att hitta i hennes hemstad Santiago, Spanien när hon återvänder till sitt hemland.

kommer att lägga ljus över hela huset, sade Villaverde.

De fyra studenterna sa att deras värdfamiljer fördjupa dem i sina semestertraditioner och fylla sina dagar med aktiviteter i hopp om att minimera alla känslor av ensamhet.

Kommunikation med familjen genom sociala medier har varit en stor hjälp för att hålla hemsklubben borta, men studenterna erkänner att det inte finns någon ersättare för att vara fysiskt där med sina nära och kära.