Besöker de små städerna i Kapstaden

Fråga någon individ som har varit där och de säger där bara något i fråga om det som håller dig tillbaka. Och med hjälp av billiga flyg till Afrika kan du flyga inom din budget.

Resenärer till Kapstaden lämnar med ett verkligt rättvist perspektiv på moderstaden. De ser de vitkalkade restaurangerna och kaféerna på stranden. ta linbanan till Table Mountain och njut av solning innan du går hem med en väska laddad med träsniderade djur som faktiskt gjordes i Kina.

Den större delen av Capetonians presenterar en världs ny värld. Den här världen är i stort sett refererad till som Cape Flats, och består av de mest tjockbefolkade bosättningarna och ghetto-städerna, en gång känd som apartheid-dumpningsplatsen som spreds förbi stadsområdet och dess gröna landsbygdsområden.

Många unga township-baserade pionjärer och affärsmän omprövar och ompaketerar dessa generellt fransområden till mer fattiga och passiva bakgrunder med fattigdomsafari. För dessa folks är townships det slående epicentret för urbana sydafrikanska erfarenheter, kultur och kreativitet. Flymango flyger dig till din destination inom ett överkomligt pris.

Ställ undan möjligheten att komma under ytan av Cape Town townships och du tycker att det är svårt att strida mot dem. Praktiskt taget runt böjningen från bojen och firandet av Mzoli Place i Gugulethu hittar du en levande jazzscen med distinktion.

För en natt ute i stadens centrum, gå mot Long Street. Detta är en av Cape Towns mest diverse vägar, kantad med viktorianska byggnader som husbarer, kaféer och dansklubb.

Langa är både Cape Town mest etablerade township och, märkligt, den geografiska centrum punkten av metropolen. Kvartalen på detta sätt tjänar både som ett historiskt centrum av staden förbi, och en uppfinningsrik centrumpunkt för samtida musik, konst, kultur och arkitektur. Olika hantverkare som bor i regionen använder sina hem som öppna konstgallerier, medan andra har målat direkt på kvartväggarna och strukturerna själva.

Kalk Bay kan vara en standout bland de sydligaste och minsta av Kapstaden landsbygdsområden men ignorerar det inte. Ställ ut här för drycker på The Polana i hamnbyggnaden. Inställningen här är rätt på stenarna, är hisnande. I mitten av året kan man slå sig på mordade soffor och dynor genom de öppna fönstren medan en eld brinner glatt som vågkraschen på vintern. Lokala viner, levande musik och dans, allt finns på listan. Listan är oändlig att utforska i SA, billiga flyg som Flymango flyger dig till ditt drömmål i Sydafrika.

Cheapflightsinsa hjälper resenärer att hitta de billigaste flygningarna i hemlandet och globalt och för närvarande ökar tillgängligheten av billiga flyg Sydafrika. För flyg med lågprisflyg, boka flyg med Flymango.