Betala den framåtriktade välgörenhetsorganisationen med behov av semesterdonationer för landsbygdsfamiljer

(WIVB) Helgdagarna ska vara en glädjande tid, men för vissa är helgdagarna enkla. Många familjer på landsbygden i västra New York kamp för att få det att betala kontrollera att betala checka.

Denise Noble of Nurt har drivit WNYs framåtriktade välgörenhetsorganisation de senaste 30 åren. Hon samlar leksaker, vinterkläder, sängkläder, julgranar och flera andra saker för familjer i nöd.

Noble säger att hon får telefonsamtal från familjer över hela Niagara County, som Wilson, Barker, Hartland, Gasport och Newfane. Hon säger att landsbygdsgemenskaper ofta försummas och får inte så många donationer som städer som Buffalo och Niagara Falls.

Noble står inför svårigheter med sin fibromyalgi sjukdom och säger att hon kan använda all hjälp hon kunde få för att göra julen speciell för mindre lyckliga barn.

landets folk, landsbygdens barn, glömde de. För närvarande har jag 59 barn på listan. Jag har mycket få donationer som har kommit in för att fylla behovet. Vi ber om presentkort till Walmart, Toys R Us, monetära donationer, vi samlar försiktigt använda leksaker, säger Denise Noble, Pay It Forward Charitable Organisation av WNY grundare.

WNY Inc., Pay It Forward Charitable Organisation För att kommentera här bekräftar du att du har läst och godkänt våra användarvillkor. Kommenterare som bryter mot dessa villkor, inklusive användning av vulgärt språk eller rasslur, kommer att förbjudas. Var vänlig respektera andras åsikter. Om du ser en olämplig kommentar markerar du den för våra moderatorer att granska.