Beulah Philbeck

Flaggemblem är inkluderade gratis, på begäran, för alla veterinärsdomar. Upp till två bilder kan endast ingå i betald nackdelar för en avgift per foto. De är begränsade till 50 ord och omfattas av våra riktlinjer. dagligen, inklusive helger. Deadlines kan ändras baserat på helgdagar och speciella omständigheter, såsom dåligt väder. Inlämnade meddelanden anses vara korrekta för annonsplacering och bör granskas grundligt före sista inlämningen, inklusive prisöverväganden. Index Journal är inte ansvarig för felaktigheter efter slutlig kopiering.

Född i Cherokee County, NC var hon dotter till sena Harley D. och Lillie Mae Anderson Waldrop. Beulah gick i pension från Greenwood Mills och var medlem i Sandridge Baptist Church i många år och nyligen medlem i restaurationsministeriet Guds kyrka.

Hon föregicks i död av hennes son, Eugene Philbeck; en bror, Jimmy Waldrop; och två stegbröder, Dewey Waldrop och H. D. Waldrop.

Surviving är en dotter, Joyce Laughlin (Roger) of Greenwood; en svärson, Clarice Philbeck; en syster, Rosie Coleman från Hildebrand, NC; en ståtister, Joy Russel; en stegbror, Lester Waldrop av Rock Hill; tre barnbarn, Dickie Gardner (Angie) av Callison, DeeDee Gardner White (Paul) av Lexington; och Jennifer Gardner Huntsberger av Greenwood; åtta barnbarn och fem stora barnbarn.

Tjänsterna hålls på onsdag klockan 14 på restaurationsministriktets kyrka med rektor Kenneth Rabon och Chaplin Rick Hendricks. Begravningen kommer att följa vid Sandridge Baptist Church Cemetery.

Pallbearers kommer att vara Scottie Sherfield, Richard Gardner, Dickie Gardner, Paul White, Grant Alexander och Cecil Lucas.

Hederslärare kommer att vara medlemmar i Guds vänskapsklass för vänskapsklassificeringen.

Familjen kommer att ta emot vänner på Harley Funeral Home på tisdag från 6 till 8 pm.

I stället för blommor kan minnesmärken skickas till Hospice Care of South Carolina, 326 Montague Ave, Greenwood, SC 29646.

Familjen skulle vilja uttrycka sin tacksamhet för Jeannie Tesner för den speciella omsorg och kärlek som visat sig för fru Philbeck under det senaste året.

Familjen är hemma.

Från en gästbok kan du logga in med ditt Google, Facebook, Yahoo eller AOL-konto för att lämna ett meddelande. Om du har ett befintligt konto med den här sidan kan du logga in med det. Annars är det enkelt att skapa en ny genom att klicka på Skapa ‘Registrera’ -knappen och följa de enkla stegen på sidan Registrera.