Beväpnad Man Fett Shot av Long Beach Police Efter Visst Hålla Holiday Inn Medarbetare Gisslan

En man blev dödligt sköt av Long Beach-polisen i början av fredagen efter att han påstås ha höll en Holiday Inn-anställd som gisslan med en pistol, sade tjänstemän.

Long Beach polis släppte den här bilden av en pistol som påstås använts av en man som sköts av officerare den 5 januari 2018. När en man tydligen lämnade sin pickupbil parkerad vid en intilliggande Chevron-station och gick in på hotellet, tog polisens talesman Nancy Pratt berättade för KTLA.

Polisen mottog sedan ett samtal från en av de anställda som påstås vara i gisslan av misstänkt på Holiday Inn på 2640 North Lakewood Blvd. Svarande officerare hittade mannen beväpnad med en pistol. De försökte ‘göra kontakt’ med mannen när officeraren involverade skytte inträffade, sade Pratt. Hon utarbetade inte vad som ledde till skytte.

Mannen, beskriven endast som i hans 30-årsåldern, togs till ett sjukhus där han uttalades död, sade Pratt.

Ingen annan skadades under händelsen och en vapen återställdes på platsen.

Pratt sade utredare försöker att sammanfoga vad som hände och det kan vara ‘lite tid’ innan de får en klar bild av vad som hände.

Hotellet ligger nära 405 motorväg och Long Beach flygplats. Anställda blev ombedda att undvika lobbyn när de kom till jobbet fredag ​​morgon och använd servicehissen.