Beyonce poserar för selfie med Carey

Beyonce var en överraskning gäst på Mariah Carey semester konsert på söndag kväll.

Medan många av hennes kamrater delar alla aspekter av sina liv på sociala medier, är den 35-åriga sångaren en sällan användare av webbplatser som Instagram och Twitter.

På bilden ser Mariah upp sin sensationella figur i en plungande diamantkjole, medan Beyonce ser betydligt mer avslappnad ut i en svart topp, zip up jacka och hatt.

Formationsstjärnan verkar också ha glömt hennes vanliga make up för natten ut, gå för ett fräscht utseende istället med bara en dra av mascara och läppglans.

Trots att Beyonce och Mariah är två av de största namnen i musikbranschen, har de alltid nekat rykten om någon feuding. Samtalet om ett samarbete mellan de två kraftstationerna framkom tidigare i år när de avbildades tillsammans på Heartview Global Foundation-middagen, även om Mariah sedan delat med sig av att några planer för en duet är nära förestående.

skulle gärna jobba med henne när som helst, hon fantastiskt, hon berättade Access Hollywood nyligen. hända när och om det händer när som helst Och om inte, beundrar jag henne alltid och tittar på henne som en vän.

ha det roligt, hon är rolig. Hon är en bra tjej. Jag älskar henne så mycket, det gör jag verkligen.

Märkning flytten söt Mariah berättade för kameran: fiance James. det är väldigt trevligt för honom att dyka in på mig, det är väldigt sött. Han är väldigt upptagen, han reser hela tiden och han måste verkligen flyga för att komma till min show.