BHS klass av ’95

Kostnad: per person eller per par.

Info: Betalning kan ske på något av följande sätt:

1Du kan maila din betalning till mig med check eller postanvisning. Vänligen gör din utbetalning till Dawn Campbell och maila den till min hemadress. 1068 Aspen Court 4 DeKalb, IL 60115. Jag måste varna dig att priset hoppar från biljett till biljett. Så för en biljett kommer du att debiteras och för två biljetter kommer du att debiteras Så om du vill betala med kreditkort har du nu det alternativet. Men jag behöver fortfarande dig att skicka mig din hemadress så att jag kan maila dig ditt kvitto, biljetter, evenemangschema, svarskort och blankettformuläret. Måndagen den 3 oktober 2005.

Plats: Den nya BHS. 365 Raider Way (ligger på hörnet av Lily Cache och Schmidt Road)

Info: Möt Dawn Traeger Campbell och Sue Paskiewicz i lobbyn för en rundtur i den nya gymnasieskolan.

Plats: Tailgaters Sports Bar Grill. 431 W. Boughton Rd.

Info: Gå med för en föråterförening träffa hälsning hos Tailgaters. Vi har en del reserverad för oss den natten där vi kan umgås och ha några drinkar. Det kommer att bli en kontantstång, och det kommer att finnas aptitretare för dig att beställa om du vill.

Plats: StartBolingbrook Village Hall, EndThe nya BHS

Info: Samla på gatorna i Bolingbrook när vi tittar på Homecoming Parade-resan från byhallen till den nya BHS. Ta med solstolar, filtar, etc.

Plats: Raider Field

Info: Det är som de gamla dagarna när vi tittar på Raiders spelar sitt hemkomstspel. Så låt oss sätta ihop och visa vårt stöd samtidigt som du har roligt!

Bolingbrook High School ‘s klass av 1995 tio år möte

Plats: Naperville Holiday Inn Select. 1801 Naper Blvd. Naperville (ligger på hörnet av Naper Blvd och Diehl Road nära I 88)

Info: Gå med i vår officiella 10-åriga gymnasieförening. och om du vill köpa en, kostar det för ett färg 14×8-utskrift som du får den natten. Holiday Inn har lagt ett block av rum åt sidan för oss om du väljer att bo på hotellet istället för att köra hem och det är per rum. Här är vad natten kommer att innehålla: