Biblioteken har planer för yuletidglädje

Högsäsong är i full gång, och Southwest Public Libraries kommer att vara värd för en rad olika säsongsprogram och aktiviteter för att hålla kunderna upptagna när vi stänger året ut.

En favorit från förra året återkommer som Signs of Christmas kommer att utföra två visar den 9 december för Southwest Public Libraries.

Tecken på jul sprider semesterandes samtidigt som man främjar medvetenhet om dövhet och problem för hörselnedsättningen. Gruppen utövar holiday carols med hjälp av amerikanska teckenspråk. Om du aldrig har deltagit i någon av gruppens konserter är det en visuellt uppslukande upplevelse och i motsats till vilken annan semester som helst som du någonsin sett.

Barn och vuxna kommer också att ha möjlighet att göra sina egna hantverk på båda biblioteken. 6 december, kommer Grove City Reference och Adult Services personal värd ‘Holiday Transformation: Från bok till träd’. Genom att använda gamla paperback-böcker, kommer kunderna att fälla och forma dessa gamla sidor i handgjorda semesterträd. Detta program kräver registrering senast 29 november, så ring 614 875 6716, ex. 503, eller stanna vid referensdisken.

Över på Westland, kommer personalen att tillhandahålla varor och instruktioner för att göra smycken ur Scrabble-plattor. 4 december. Registrering krävs. Ring 614 878 1301, ext. 603, eller stanna vid referensdisken. 9 december. Barn i åldern 4 12 är inbjudna att ta reda på om de har det som krävs för att vara en av Santa’s elvar. Det kommer att finnas mellanmål, hantverk och andra aktiviteter i det stora mötesrummet. , i Harper ‘s Grove att läsa’ ‘Twas Night Before Christmas.’ Barn kan få sina bilder tagna med Santa. En donation för varje bild kommer att gynna Nationwide Children’s Hospital, sponsrat av TWIG 184. 12 december din kamera för att ta bilder. Ingen registrering krävs.

Westland Area Library kommer att vara värd ‘Ugly Sweater Week’ 4 december 8 med hantverk varje dag i ungdomsavdelningen. Var noga med att bära din fulaste semestertröja.