Biblioteksprogrammen återvänder efter semesterhögtiden

HomenewsHeadlinesSuperior bill hörtarSean Duffy optimistiska Trump tariffer kommer att öka ekonominWisDOT hoppas att involvera allmänheten på planer för East Second StreetDNR tillkännager första staten älg jakt i norra Wisconsin detta fallAngel givare hjälpa överlägsen studentportsHeadlinesPrep Playoffs mars 14Onwudiegwu, Pedraines dubbla vinnare på Track O RamaYoung, Pearson heter alla tillstånd i hockeyPackers släppa Nelson, för att skriva GrahamSports Echoes 13: e mars uppehälleHeadlinesHopeful tecken på horisontenOpees erkänna goda gärningar och dåligaPeterson redo att tjäna hemstadVälj kärna för 9: e DistrictHope för framtida behov investeringar

Efter en kort paus för semestern är Tuesday Storytime tillbaka på Superior Public Library. Storytime har många fördelar för barn i alla åldrar, inklusive att utveckla fantasi, upptäcka nya idéer, förbättra lyssningsförmåga och förbättra vokabulären för att inte tala om att utveckla en uppskattning för historier och böcker. för berättelser, hantverk och roligt. Om en morgon Storytime inte är möjligt för dig, erbjuder vi också en kväll Pajama Storytime en gång i månaden. 25 jan.

Vårt renoveringsprojekt är officiellt på gång. Carpet installation har börjat i fas ett område, och konstruktionsbesättningen kommer snart att börja installera den nya cirkulationsdisken. När den nya cirkulationsdisken är installerad, börjar arbetet på det nya datalaboratoriet och ett nytt ‘kreativt’ mötesrum som är öppet för allmänheten och perfekt för grupper som quilters, crafters och andra tillverkare. Feb. Fikry ‘av Gabrielle Zevin. Gå med i en livlig diskussion med andra ivriga läsare. Bibliotekets bokklubb är öppen för alla.

Barn och tonåringar är inbjudna att delta i vårt vinterläsningsprogram. Läsningslistor finns på Barnens rum. Krypa upp med en bra bok i vinter och tjäna priser för läsning.

Stort tryck: ‘Hardcore Twenty Four’ av Janet Evanovich och ‘Deep Freeze’ av John Sandford.

Unga vuxna: ‘Pretty Guardian Sailor Moon, 5 (Sailor Moon)’ ‘Hellfighters (The Devil’s Engine)’ ‘Din lögn i april, 10 11 (Din lögn i april)’ ‘Alone’ av Cyn Balog, ‘The Fearful Tale of Prosper Redding ‘av Alexandra Bracken,’ The Clue in the Trees ‘av Margi Preus,’ Fantastic Beasts and Where to Find Them ‘av JK Saturday in Lake Nebagamon. Storytime har många fördelar för barn i alla åldrar, inklusive att utveckla fantasi, upptäcka nya idéer, förbättrad lyssningsförmåga och ökad vokabulär för att inte tala om att utveckla en uppskattning för berättelser och böcker. För berättelser, hantverk och roligt. Om en morgon Storytime inte är möjlig för dig erbjuder vi också en kväll Pajama Storytime en gång i månaden. 25 jan.

Vårt renoveringsprojekt är officiellt på gång. Carpet installation har börjat i fas ett område, och konstruktionsbesättningen kommer snart att börja installera den nya cirkulationsdisken. När den nya cirkulationsdisken är installerad, börjar arbetet på det nya datalaboratoriet och ett nytt ‘kreativt’ mötesrum som är öppet för allmänheten och perfekt för grupper som quilters, crafters och andra tillverkare.