Bilder av hertiginna av Cambridge på semester i en bikini publicerad

Kunglig raseri efter gravida bikiniklädda Kate-bilder säljs runt om i världen med titlar i FOUR länder nu inställda att publicera strandfoton

St James ‘s Palace: Detta är ett tydligt brott mot privatlivet och vi är besvikna. Visningar visar glatt utseende par på exclusivebeach

Chi i Italien körde också 26 sidor special av topless hertiginna i Frankrike förra året. Incident kommer att lägga till furore kring Royals ‘rätt till sekretessAustralian magazine Kvinna s dag för att publicera bilder av Kate och PippaEditor hävdar att de togs av en publik på allmän strandPublications i Amerika har Frankrike och Tyskland också köpt dem

Louise Eccles för Daily MailRebecca engelska för Daily Mail

Hertigen och hertiginna i Cambridge ställdes inför ny rädsla för privatlivet efter det att italienska och australiensiska tidskrifter publicerade fotografier av gravid Kate i en bikini och fler publikationer runt om i världen anpassade sig för att göra detsamma.

Palace källor fördömde ‘kränkning’ bilder, som visar paret som går längs en strand medan semestra på den avskilda karibiska ön.

MailOnline förstår utgivare i

Förenta staterna, Frankrike och Tyskland har också köpt uppsättningen för mer än 100 000 totalt.

Italiensk skvallerstidning Chi, som orsakade upprörande när det publicerade ett foto av prinsessan Diana när hon låg döende, stänkte bilder av hertiginna och hennes växande barnstopp över dess främre sida.

Australiensiska tidningen Kvinnans Dag har också skrivit ut bilderna, liksom fotografier av Kates syster Pippa i en bikini och hävdat att de togs av en allmänmedlem på en offentlig strand.

Redaktör Fiona Connolly sade att det kungliga paret inte är en ‘skyddad art’ utanför Storbritannien och lägger till: ‘Det här är inte ett svårt beslut. Kate är på en offentlig strand, det finns andra semesterfirare där och hon ser fantastiskt ut.’

Det är dock en privat ö och det finns en förväntan om integritet för alla som reser där eftersom paparazzi är förbjuden.

Gravid: Hertiginnan i Cambridge, sett här med sin man vid avtäckningen av hennes bild på National Portrait Gallery, har fotograferats på semester i

Kate, som är ungefär fyra månader gravid, har en ljusblå halter nackbikini med sin något avrundade mage tydligt synlig.

Hennes arm draperas över hennes mans axlar medan William, som bär blå baggy shorts och solglasögon, har en arm skyddande runt sin frus rygg.

Rubrik på framsidan av Chi, som säljs idag, läser ‘Kate och William smekmånad för tre’.

Kvinnans dagredaktör Fiona Connolly sa att hon inte hade några problem med att köra bilderna och krävde att de togs av en turist och inte en paparazzo.

De har publicerat en affisch idag som visar bilder av Kate för att marknadsföra sin nästa utgåva, som är ute på måndag.

‘Hon är på en offentlig strand och hon minglade med semesterfirare,’ sa hon.

‘Det finns ingen fotograf gömmer sig i buskarna och hon är inte inne i en privat villa’, sa fröken Connolly.

St James ‘Palace har grymt slog ut vid den förestående publiceringen av bilderna i Europa som ‘ett klart brott mot parets integritet’.

Men fröken Connolly sa att australierna inte såg den kungliga familjen som en ‘skyddad art’ som britterna.

‘De brittiska har mycket mer känslighet för kungliga än vi gör här i Oz’, sa hon.

‘Som australier ser vi det här varje dag. Vi ser gravida kvinnor i bikini på stranden och en offentlig därmed, så vi är mycket mindre känsliga här.

‘Våra läsare kommer att älska dessa bilder. Jag förväntar mig inte någon slump alls. Jag tycker att hon ser fantastisk och frisk ut och med en vacker bump, som vi inte sett henne tidigare.