bilder kombineras för semesterinredning

Helgerna är en bra tid att dra ut de gamla bilderna och påminna om, men det finns ingen anledning att huddle runt ett dammigt album. Det finns en mängd olika sätt att få dem ut i det öppna genom att göra dem till en del av dina semesterdekorationer.

Och när du har gått igenom problemet med att skanna och skriva ut original, är det enkelt att göra dubbletter som kan omvandlas till gåvor till familjemedlemmar.

Gör ett djärvt och modernt uttalande genom att skriva ut 4 tums fyrkantiga foton, ansluta dem med små plastklämmor i en rutform och hänga den på väggen. En stor torg är slående, men klippen möjliggör oändliga möjligheter. En julgransform, kanske? Håll saker ljusa med en serie färgfotografier, eller gå till ett mer elegant utseende med svartvitt.

För ett mer traditionellt utseende, ordna fotografierna i en cirkel och klistra dem på en kartongring för att skapa en fotkrans. Lämna det klart, eller dekorera med några fångar av faux holly undanstoppad bland bilderna.

Ta bilderna ur väggen genom att trycka på dem på en soffhörna. Projektet tar lite mer arbete eftersom det innebär att du skriver ut på tyg, men resultatet är ett oväntat sätt att visa favoritfamiljfoton.

Alla tre projekten nedan är uppbyggda kring ett fragment av den klassiska sången ‘Håll dig själv en god jul.’ Innefattar uttrycket ‘genom åren vi alla kommer att vara tillsammans’ i varje projekt läggs lite färg och knyter samman bilder som spänner över många år.

1. Använd textbehandlings- eller bildredigeringsprogram för att skapa en fyrkant av 4 tum, fylld med röd. Lägg till vit text som läser ‘genom åren vi alla kommer att vara tillsammans.’ Skriv ut och trim till storlek.

2. Klipp en 16 tums cirkel ur kartong. Klipp en annan cirkel i mitten för att skapa en ring som är ungefär 3 tum bred.

3. Ordna bilder runt ringen, inklusive textrutan. Försök hålla dem i en cirkulär form, samtidigt som du undviker överlappande viktiga delar av en bild.

4. När bilderna är på plats, försiktigt banda dem till ringen och till varandra.

5. Lägg till dekorationer om så önskas.

1. Använd textbehandling eller bildredigeringsprogram för att skapa en bildkollage i ett 4 till 4 rutnät. Gör en av rutorna en solid låda fylld med rött, med texten ‘genom åren vi alla kommer att vara tillsammans’ i vitt. Du kan placera textrutan vart du vill, Jag lägger mina i tredje raden och tredje kolumnen.

2. Eftersom kuddefronten är större än arken av utskrivbart tygpapper, måste du dela din collage i fyra kvadranter och skriva ut en per tygduk. Följ anvisningarna på tygbladet för att se till att du använder de bästa inställningarna för din skrivare.

3. Trima varje tryckt kvadrant och lämna en kvart tumgräns runt alla fyra sidorna.

4. När du lämnar pappersunderlaget på tygskivorna blir det lättare att klippa och linja upp tyget för att sy. Sy de två främsta kvadranterna samman, försiktigt kantar upp kanterna. Använd ett sömstillägg som bara är ett hår som är bredare än en kvart tum för att se till att du syr rätt längs kanten på bilderna och inte på den vita gränsen. Upprepa med botten två kvadranter.

5. Söm de två översta kvadranterna till de två kvadranterna för att slutföra torget, och dra sedan av pappersunderlaget från tyget. Tryck på sömmånarna öppna.

6. Klipp två rektanglar av tyg för kudde tillbaka, var 14: e tum. Vik över en av de långa kanterna på varje bit med 1/4 tum och sedan igen med 1/2 tum för att omsluta den råa kanten; Sy längs längdkanten.

7. Lägg bakstyckena platt, med den fela sidan av tyget vänd nedåt och bitarna överlappade för att göra en 14 tums ruta. Lägg kudden över baksidan, höger sida ner och stift runt kanterna.

8. Sy runt hela kudden med en kvart tums söm. Vrid höger sida ut och sätt in kuddeform.

ArticlesVictim av uppenbart mord på South Irby Street identifiedFlorence man bland nio sexmänniskor dömda till federal fängelsetidFlorence vänner att dela veckan är hemlösaFlorence polisen, coroner undersöker tydliga mord på South Irby StreetEllis avgår som West Florence boys ‘basketboll Träffar debiteras med DUI efter att ha kraschat fordonet i Lake City dansstudioMark Anthony Phillips Efter 48 år stänger Normans Gun Exchange i EffinghamWoodberry för att gå ner som West Florens AD vid skolårets slut, kommer att förbli Knights ‘fotboll coachPratt inte längre West Florence s volleyboll tränare