Halloween sällskapsdjur säkerhet

Låt oss behålla vår förhandlingsutnyttjande med Xcel

Jag är en entreprenör och småföretagare som bor i Boulder, och jag är en stark förespråkare för att rösta ‘ja’ på de två kommuniseringsröstningsinitiativen: 2L och 2O. Utan 2L har vi inte haft ett alternativ till Xcel Energy som skulle utgöra någon allvarlig konkurrens för dem, vilket skulle ge oss en väsentlig nackdel för framtida förhandlingar.

Varje bra affärsman vet att konkurrerande alternativ bidrar till att ge den bästa affären, och vi har redan sett Xcels förslag förbättras enormt de senaste åren när vi utforskat kommunalisering.

Kostnaden för 2L är också en droppe i hinken jämfört med de långsiktiga besparingar som vi uppnår genom antingen kommunalisering eller bättre hantering av Xcel.

Jag tror att företagen är effektivare än statliga enheter. Så när jag först hörde talas om kommunalisering, tänkte jag, Viktminskning Tabletter ‘hur kan ett offentligt ägt nyttjande möjligen vara mer kostnadseffektivt än ett investerat ägt verktyg?’ Sedan lärde jag mig att Colorado’s största kommunala verktyg som Fort Collins, Colorado Springs och Longmont alla har billigare priser än Xcel. Xcel är inte ett typiskt företag som måste konkurrera på en vanlig marknad. I stället är de ett reglerat monopol som har aldrig tvingas tävla så att de inte utnyttjar samma innovativa och konkurrenskraftiga fördelar som de normala företagen gör. Låt oss få dem att konkurrera med ett kommuniseringsalternativ som kan ge lägre priser, mer förnybar energi och mer kontroll för vår energi framtid .

Slutligen tycker jag att 2O kräver en annan röst innan kommunalisering kan komma att inträffa. 2O håller kontrollen över det slutliga beslutet ständigt i våra händer, medan 2L maximerar vår förhandlingsutnyttjande med Xcel Energy.

Av Blake Jones, medgrundare av Boulder-baserade Namaste Solar och Clean Energy Credit Union

Inga knep, bara godis: Håll husdjur säkra på Halloween

Denna Halloween, husdjur ägare som deltar i skrämmande familjen kul bör komma ihåg att hålla Viktminskning Tabletter alla sina små ghouls och goblins säkra inklusive de fyra benen.

Tricks för godis? Endast om de behandlar är säkra för husdjur, eftersom många Halloween godis Gå Ner I Vikt På En Vecka kan vara giftiga för djur. Choklad- och sockerfria godisar innehållande det artificiella sötningsmedlet xylitol kan vara särskilt farliga vid intag, så håll ditt husdjur från att sniffa runt godisskålen.

Med trick eller treaters som roaming i gatorna, kan husdjur bli disoriented och rädd. Var säker på att ge ett säkert, tyst utrymme som de kan dra sig tillbaka om det behövs, och titta på dörren för flyktartister: många husdjur kommer att försöka försvinna utanför om chansen ges.

Att hålla ditt husdjur säkert detta Halloween behöver inte vara knepigt. Med några enkla försiktighetsåtgärder kan hela familjen säkert njuta av semesterens skrämmande skrämmer.

Av Dr Kwane Stewart, American Humane

Font ResizeReturn to Top

Vi förbehåller oss rätten att ta bort eventuella kommentarer som bryter mot våra grundregler, är spammy, NSFW, ärekränkande, oförskämd, hänsynslös till samhället etc.

Vi förväntar oss att alla ska respektera andra kommenterare. Det är bra att ha meningsskiljaktigheter, men det finns ingen anledning att agera som en ryck.

Använd dina egna ord (kopiera och klistra inte från någon annanstans), var ärlig och låtsas inte vara någon (eller något) du är inte.

Vårt kommenterande avsnitt är självpolicy, så om du ser en kommentar som bryter mot våra grundregler, flagga den (musen längst till höger om kommentarens namn tills du ser flaggssymbolen och klicka på den), då ska vi granska Det.