Halv sikt saker att göra i oktober från Deal till Chatham och Margate till Tunbridge Wells

Gå ut för sista halvflödet med hjälp av vår praktiska guide till vad som ligger över länet. BETTESHANGER COUNTRY PARK, DEAL Halvtidsnöje med Woodland Witches och Wizards är lördag 28 oktober och söndag 29 oktober mellan 10:00 och 13:30 för fyra till elva åldrar när det kommer att vara vänliga skogspiritar, kostsuppläggning och chansen att toast marshmallows över en öppen eld, per barn och per vuxen. Pumpaskärning kommer att hållas under hela halva perioden.

HISTORISK DOCKYARD, CHATHAM Gå in på Dockyard Enchanted Garden den här halva termen, för en vecka med magi, myter och fängslande kul. Kommissionernas hus grunder kommer att omvandlas till söndag 29 oktober med pumpa carving, berättande sessioner och massor av händer på kul. Mardrömmen öppnar torsdagen den 26 oktober, med en vriden funfair. Det finns olika turer från torsdag 26 oktober till tisdag 31 oktober för Gå Ner ett Kilo I Veckan barn, tonåringar och vuxna. Tonårsturer är i åldrarna 12 till 16 och kostar på dörren, med under 12 år måste de åtföljas av en över 18 år. Barnturer är för fyra till 11 och är på lördag 28 oktober och söndag 29 oktober. Biljett kostar på dörr.

Var du ska välja dina egna pumpor över Kent denna halva termen HEMPSTEAD VALLEY, GILLINGHAM Det blir gratis familjen kul med kmfm street team fram till söndag 29 oktober. Från 11:00 till 15:00 varje dag kommer det att finnas gratis Halloween teman händelser inklusive ansiktsmålning, konst och hantverk och en färgkonkurrens. Shoppare kan dyka upp på dagen eftersom det inte behövs någon förbokning, även om barn måste övervakas.

Hyfsat roligt den här halvan på Hever

HEVER CASTLE Förbered dig för att vara spooked på Hever Castle och Gardens genom att träffa Viscous Vampire och hans Goblin-vän i The Creepy Crypt och höra skrämmande tales of goblins, troll, häxor och vampyrer mellan lördag 21 oktober och söndag 29 oktober. Följ den kusliga Halloween spår och hjälp avvärja vampyrer. Det kommer också att vara skumma kostymer och roligt för hela familjen.

HOP FARM, PADDOCK WOOD Det finns en hel del Halloween-händelser fram till söndag 29 oktober mellan 10:00 och 16:00. Unga besökare kan komma i sin finaste snygga klänning för de aktiviteter som inkluderar pumpa carving, ansiktsmålning, berättande, en magisk show, zombie shoot och Monster Mash disco. Dagliga aktiviteter går från 10:00 till 16:15.

KENT LIFE, MAIDSTONE Det finns en skrämmande tid i butik till tisdag 31 oktober med pumpa carving, trick eller behandling, skumma critter och fancy dress tävlingar på Halloween Spooktacular, plus fancy klänning. Det kommer att finnas Gå Ner I Vikt På En Vecka en fin klänningskonkurrens klockan 14 på varje dag. För speciella evenemang är tillträde och barn under 15 år gratis. De heroiska valparna kommer att göra personliga framträdanden på Eridge-stationen med intervaller på dagen. Biljetterna är för barn och för en familj. Även om det finns rovdjurar och andra krångla kattdjur att möta på köttätande territorium. Verksamheten går från 10.45 till 16.00 varje dag.

Det finns gott om Halloween kul på Penshurst Placera denna halva termen

PENSHURSTPLATS Halvtidsaktiviteter går fram till söndag 29 oktober med spår från 10.30 till 17.00 och hantverk från kl. 12.00 till 16.00. Följ Halloween Garden Trail för att upptäcka svunna historier och gå till Old Coach House för skrämmande hantverk. Den Wild Woods Wicked Witch kommer att vara hemma till fredag ​​den 27 oktober i intervaller där du kan besöka hennes coven för varm choklad och berättande med rostade marshmallows.

WESTGATE PARKS, CANTERBURY Det var en spooktastic tid att äta i Canterbury Westgate Gardens och Toddler Cove på jakt efter läskiga Halloween scener fredagen den 27 oktober.

WHITEFRIARS, CANTERBURY En fest av fiendish familjen kul väntar på shoppare på Whitefriars denna Halloween mellan lördag 28 oktober och tisdag 31 oktober.

Barn som besöker en läskig snygg klänning kommer att få en fri samlingskål, som de kan fylla med sötsaker och andra godsaker från deltagande butiker som visar behandla eller behandla pumpan. Cauldrons kan hämtas från barnavdelningen på första våningen i Next på Whitefriars Square. De kan också få Gå Ner I Vikt Snabbt Piller en Halloween makeover, med gratis ansiktsmålning på Cowling Wilcox (motsatt Fenwick) på lördag den 28 oktober mellan 11:00 och 16:00. Och se upp för butiksfönstren som kommer att klä sig med ett läskigt tema.