Hamelin har lyxiga extrafunktioner

Baywest Homes ‘Clearwater och Hamelin showhome-modeller erbjuder boende som bor i det exklusiva boutiqueområdet Riverstone på Cranston.

De två våningar Hamelin mäter 2.836 kvadratfot och är det perfekta hemmet för en stor eller växande familj, med tre sovrum, plus ett alternativ för en annan i källaren, 3. 5 badrum och en trippel bil, främre bilgarage.

är ett utmärkt familjehem med ett bra bostadsyta på bottenvåningen, inklusive ett stort kök, nedsänkt stort rum, utökat matplats med bar och en butlerpantry utanför köket. Privat inträde öppnas i köket och familjerummet.

I styling har köket en stor ö, med två matställen Går Man Ner I Vikt som gör att människor kan möta varandra, säger Hodgson. Blandningen av vitvit och mörk marinblå skåp förbättras ytterligare med svart rostfritt stål inbyggda apparater.

matsal, precis utanför köket, har egen bar och kan vara värd för familjer eller ett mer formellt tillfälle om så önskas.

Courtesy Baywest HomesKöket med en imponerande ö i Hamelin-showen hem av Baywest Homes i Cranstons Riverstone.

andra våningen sovrummet har välvda tak och screening in i badrummet, så att ljuset rör sig fritt in i rymden och ligger på baksidan av huset för Gå Ner I Vikt På En Vecka att fånga utsikten mot parken bakom. showhome har en utvecklad utkikare med extra sovrum, extra tvättstuga, stort badrum, barområde, öppet mediaområde, spelområde, utflykt till en stor uteplats och en 12 meter hög klättervägg för barn i alla åldrar.

Beläget på den västra Gå Ner ett Kilo I Veckan kanten av det sydostliga samhället Cranston, ser västerut över Bow River, är flodstenen Cranston halv avskild med många bekvämligheter, säger Hodgson.

är en tyst pärla med massor av parker. Det är nära fyra skolor, både offentliga och katolska och nära allt på Seton och South Calgary Health Campus, säger han. en naturlig gömställe, men också bara några minuter från Cranstons rikliga bekvämligheter, inklusive Cranston Market och Century Hall. FAKTA :.