HAMMOND BIBLIOTEKA ERBJUDER SOMMARLÄSNINGSVAL

Hammond Public Librarys Summer Reading Program är i full gång. När det gäller Summer Reading, anser HPL att en storlek inte passar alla. Biblioteket erbjuder sex olika sommarläsningsprogramnivåer för alla åldrar som är nyfödda genom vuxna. genom lördag, 30 aug.

Ungdomsprogrammets tema är ‘Fizz, Boom, Read.’ Fyra programnivåer tjänar spädbarn genom elever i sjätte klass, med särskild biblioteksprogrammering som äger rum varje vardag till mitten av augusti.

Du kan fråga hur ett barn som är för ung att läsa kan dra nytta av sommarläsning. Barn och unga barn hör historier och sånger och deltar i fingerspel för att förbereda dem när de lär sig att prata och senare att läsa. Tidig litteratur (åldrar 0 2) består av månadsvisa Viktminskning Tabletter aktivitetsblad, var och en med 30 tidiga färdighetsbyggande aktiviteter. Läs till mig är en programnivå i åldrarna 3 till 5, där föräldrar, morföräldrar eller äldre syskon kan läsa till ett barn. Målet är att dessa barn ska ha 50 böcker som läses till dem. Särskild biblioteksprogrammering för dessa nivåer är Babies and Books (åldrarna 0 18 månader); Tiny Tots (18 månader 2 år); Twos och Threes (åldrarna 2 och 3); och lilla lyssnare (åldrar 3 till 5).

Den primära nivån är för dagis genom tredje klass, och mellannivå är för betyg 4 till 6. Dessa program fungerar på ett poängsystem, där varje 100 sidor läser tjänar ett barn en poäng. För varje fem poäng som erhålls får barnet ett pris. När ett barn tjänar 30 poäng får barnet ett stort pris. Särskild biblioteksprogrammering för dessa nivåer inkluderar nybörjare Science Club; Barn kan 2; Tween Lego Club; Tween Science Club; Sommarfilmer; och läsarens teater. I läsarens teater lär barnen alla aspekter av att sätta på en produktion. Detta kulminerar med en presentation av Richard Atwater ‘s’ Mr. Popper s Penguins ‘på lör, aug.

Ungdomar som deltar i sommarläsning är inbjudna till ett Mad Scientist Party på lördag, 30 augusti för att fira slutet av programmet. Information om alla nivåer i Ungdomsläsningsprogrammet är med ungdomsservice på (219) 931 5100, Ext. 336.

Tonåringar i betyg 7 till 12 får sitt eget program, ‘Spark a Reaction.’ Tonåringar måste ha ett giltigt Hammond Public Library-kort, och måste kolla alla artiklar från HPL. Tonåringar som kompletterar läsningslistor får ett litet pris och skrivs in på teckningen för storpriset, ett 125-tals bästa köpkortskort. Tonåringar som deltar i biblioteksprogram får en extra inträde på ritningen. Tonårsbiblioteksprogrammering inkluderar Teen Book Club, Teen Movies, och hantverk som chippåsar, lava lampor och DIY duktape. Information om detta program är med tonårsbibliotekaren på (219) 931 5100, Ext. 351.

Vuxna kan delta i sommarprogrammet, ‘Literary Elements’, om de har giltiga Hammond Public Library-kort och kolla alla artiklar från Gå Ner I Vikt Snabbt HPL. Vuxna kompletterande läsloggar Gå Ner I Vikt Snabbt Piller som ska ingå i ritningar. Fem mini-ritningar äger rum under hela sommaren, med storprisvinnaren som dras efter Summer Reading avslutas på lördag, 30 augusti. Registrera dig på cirkulationsdisken.