Hammond Police Open Safety Village för sommarmånaderna

Från och med den 8 juni 2016 och fortsätter varje onsdag och fredag ​​till och med den 12 augusti 2016, kommer polisbyrån Hammond att bemanna säkerhetsbyen som ligger bakom Hammond Civic Center vid 5825 Sohl Avenue från 10:00.

Officers som bemannar säkerhetsbyen betalas ut från fotgängare / cykelbidrag.

Vid inmatning kommer alla att vara skyldiga att logga in med namn, adress och ålder.

Även om detta riktar sig mot elementära och medelålders barn, är alla över 3 år välkomna att delta. Tyvärr är den inte avsedd för barn under tre år. Barn under 7 år måste åtföljas av en vuxen.

En gång inuti får deltagarna cykla, promenera eller använda pedalerna tillgängliga tills nästa säkerhetspresentation görs. Videopresentationen kommer att genomföras i ladugården i säkerhetsbyns centrum och bestå Gå Ner I Vikt På En Vecka av tre videor. Den första videon är lite mer än nio minuter och heter NHTSAs Bike Safe, Bike Smart och täcker grundläggande cykelsäkerhet. Den andra videon Gå Ner ett Kilo I Veckan produceras av Just Drive PA och riktar sig till Gå Ner I Vikt Snabbt Piller yngre fotgängare och har titeln Walk this way. video körs 3:39. Den sista videon produceras också av Just Drive PA och är riktad mot äldre barn. Det heter Barn Förklara: Fotgängare Säkerhet för Middle School Aged Kids och körs 3:01. Videopresentationer ska ges varje halvtimme förutsatt att vi har nya deltagare.