Hampton Roads skoltillverkning

HAMPTON ROADS, Va. Eleverna har varit i skolan ganska länge på grund av den hårda vinterstorm som slog vårt område förra veckan, och många föräldrar undrar hur snödagarna kommer att fungera i skolkalendern.

Här är en lista över konfigureringsdatum för eachRoads skoldistrikt: De två bankade dagarna som inte användes från första termin användes senast torsdag och fredag ​​(4 januari och 5 januari). Måndag den 29 januari blir sminkedag måndag den 8 januari och fredagen den 2 mars blir en sminkningsdag tisdag den 9 januari.

Måndag 19 februari läggs till de tidigare planerade sminkdagarna. Detta var ursprungligen planerat att vara en personaldag.

Måndagen den 19 februari kommer tid att förlora tiden den 5 januari. Det var ursprungligen planerat att vara en ledig dag i överensstämmelse med presidentsdagen.

Förlorad tid den 8 januari kommer inte att göras av studenter. Missad tid för anställda kommer att upprättas genom ett flexibelt schema eller användning av godkänd ledighet.

Superintendent Dr. Aaron Spence har bestämt att divisionen inte kommer att använda dag från Spring Break (2 april 6), Lördagar eller Memorial Day (28 maj) som sminkdagar.

VBCPS kommer fortfarande vara stängt måndag den 15 januari i överensstämmelse med Martin Luther King, Jr. Day.

Divisionen kommer också att förlängas första halvåret från fredag ​​den 26 januari till fredagen den 2 februari.

VBCPS meddelade den 25 januari att det kommer att lägga 15 minuter till skoldagar mellan den 12 februari Viktminskning Tabletter 4 för att kompensera de fyra återstående instruktionsdagarna som förlorades på grund Gå Ner I Vikt På En Vecka av snön. Tiden kommer att läggas till i slutet av dagen på grundskolan och gymnasiet, medan mellanskolorna börjar fem minuter tidigt och slutar 10 minuter för sent.

Måndag den 29 januari blir en fullständig instruktionsdag för alla studenter istället för en lärardag.

Tisdag den 30 januari kommer att bli en fullständig instruktionsdag för alla studenter istället för en lärardag / dag i tjänst.

Torsdagen den 1 februari kommer nu Gå Ner ett Kilo I Veckan att vara den första dagen i andra terminen och en fullständig instruktionsdag. Detta använder en bankad dag för andra terminen.

Fredagen den 2 februari kommer att vara en lärar arbetsdag / service dag (studenterna går inte i skolan). Detta kommer att ge en dag mellan terminer.

Tre tidiga frisättningsdagar kommer nu övergå till hela instruktionsdagarna: 26 januari, 29 januari och 30 mars. Halvdagarna var ursprungligen utformade för att rymma arbetsdagar för lärare.

Skoldagen kommer att förlängas med åtta minuter från 22 januari till 18 maj.

Terminen avslutas lite senare den 5 februari. Det nya datumet för utfärdandet av skolkort kommer att vara 13 februari.