Han lägger fingret i min anus

Vi har varit tillsammans sedan jag var 14, båda jungfrur och han är den enda jag har haft sex med. Det kallas ‘postillionage’, och det brukar göras med smörjmedel. Men det är inte varje kvinnas kopp te. Och om du inte gillar det, borde du inte behöva lägga till det. Jag tycker att det här hela med fingret och din botten är en del fokus för mycket ångest och missnöje inom äktenskapet.

Det verkar för mig att du håller på med det här eftersom du är rädd för att om du inte kan din man gå ut och ha en annan nattkväll. Men kan du se det så länge du känner så att du verkligen är sänka dig själv? Du säger: ‘Jag ska lägga på någonting snarare än att förlora min man’.

Kan du också se att Viktminskning Tabletter medan du känner dig så kontrollerad av denna underspel, kommer du aldrig någonsin att njuta av det? Jag säger inte att du skulle behöva njuta av det om allting var okej. Men du kanske. Faktum är att många kvinnor gillar att ha sina bottnar spelade med det finns alla slags nervändningar runt öppningen, vilket kan ge en hel del av nöje. Men du ‘ger dig inte en chans att ta reda på om det här kan hända, av den enkla anledningen att kön har blivit en syssla, och du gör bara det för att hålla din man.

Du säger att du ger honom oralsex när du är ‘för berusad att vårda’. Det låter så ledsen och så smärtsamt att jag kunde gråta för dig.

Men vad kan du göra? Personligen tycker jag att du måste titta mycket nära ditt äktenskap. Jag känner att du hänger på det eftersom du inte kan föreställa dig livet utan din man efter denna tid. Men är det en tillräckligt bra anledning att Viktminskning Tabletter fortsätta med det? Kanske är du också rädd för att vara ensam efter att ha varit gift så länge? Jag undrar om det ensam är en bra anledning till att vara gift.

Nu verkar det som om ditt stora problem egentligen inte handlar om sex eller om ditt förhållande. Det handlar verkligen om självkänsla, vilket tycks vara extremt lågt. Så det jag föreslår är att du spenderar de närmaste månaderna och tar hand om dig själv och bygger upp din tro på dig själv.

Så mitt förslag är att du gör självkänslestestet och läser artikeln om självkänsla. Det finns mycket råd i artikeln och om du börjar agera på det kommer du snart att märka en skillnad i dig själv.

Faktum är att den sexuella sidan av ditt äktenskap gör dig för närvarande inte gynnar. Och jag tror ärligt att det här är att göra med din dåliga syn på dig själv. Men du kan också få hjälp av en förstående kvinnlig läkare på en familjeplaneringsklinik. Att prata med någon annan Gå Ner I Vikt Snabbt om dina problem hjälper dig att få dem till perspektiv.

Du är uppenbarligen ganska eländig just nu, men jag är övertygad om att om du börjar tänka mer om dig själv, kommer livet att bli mycket lättare. Du är en unik person och speciell person och många saker kommer att bli tydligare när du börjar tro på det.