handed Lima Senior stoppar Woodward i Kewpee Holiday Classic boys basket turné

Det var bara några minuter i Lima Senior 83 62 pojkar basket vinner över Toledo Woodward på fredag ​​kväll när det blev uppenbart att förlora inte skulle vara ett bekymmer för Spartans.

Det som blev ett bekymmer var emellertid att förlora spelare.

Redan med en kort roster på endast 10 spelare på grund av sjukdom och en Gå Ner I Vikt Snabbt Piller kvalificerad kontrovers, såg Spartanerna två förrätter lämna spelet om halvtid och inte återvända.

Freshman-postspelaren Jainaz Cameron förvärrade en förstärkt fotled som han lidit tidigare under säsongen i första kvartalet och en näsblod som inte skulle sluta tvinga Cory Clair ut ur spelet i halvtid efter att han gjorde nio poäng i första halvleken.

Greg Johnson gjorde 23 poäng, alla utom fyra i andra halvleken, för att leda Spartans till sin fjärde seger i fem matcher. Jaleel King gjorde 18 poäng, alla i första halvlek.

Lima Senior kommer att spela obesegrade Huber Heights Wayne klockan 8 i kväll i Championship-spelet på Kewpee Classic på Lima Senior. Wayne vann 77 37 L Creuse North, ett Detroit område lag, i fredagskväll andra semifinal.

bara tunna på kroppar just nu men vi kommer att väder igenom det, sade Lima Senior tränare Quincey Simpson. fick ett Viktminskning Tabletter stort spel imorgon kväll mot ett enormt lag och vi kommer att spela.

kommer att klä på några JV-killar igen imorgon och få de där killarna lite erfarenhet och ge dem en möjlighet att spela hårt. Förhoppningsvis kan dessa andra killar bli friska, sa han.

Lima Senior hoppade ut till en 16 4 led i spelet första fyra minuterna och var upp 29 12 efter kvart.

Spartanerna ledde med 17 poäng i halvtid och deras största fördel var 25 poäng, 59 34, sent i tredje kvartalet.

Jaymar Robinson gjorde 21 poäng för att leda Gå Ner ett Kilo I Veckan Woodward (1 6), som förlorade för sjätte matchen i rad.

Lima Senior skott 53 procent (35 av 66) och Woodward gjorde 46 procent av sina skott (27 av 59) med båda lagen som tryckte bollen upp och ner golvet hela spelet.

vill få snabba skott men vi vill ta snabba bra skott, sa Simpson. killar som skjuter bollen, vi fick verkligen förtroende för dem. När spelet blir helter skelter så ser det slarvigt ut. Och då har du de fyra JV-killarna som aldrig har övat med oss. {