handel boutique Hello Holiday öppnade en tegelsten

I november öppnade Hello Holiday sitt första affärshotell på 5008 Underwood Ave. i Dundee, ett Omaha-kvarter. Butiken öppnade just i tid för början av semester shopping säsongen.

‘Svart fredag ​​var bra’, sa Megan Hunt, medgrundare av Hello Holiday.

‘Det är alltid en bra försäljningsdag för oss, liksom Small Business Saturday och Cyber ​​Monday. Som en onlinebutik med ett fysiskt showroom är vi väl positionerade för att dra nytta av alla de olika shoppinghelgen.

‘Att starta ett företag så mager som möjligt är det bästa sättet att testa Gå Ner I Vikt På En Vecka ett riskabelt koncept och att starta Gå Ner I Vikt Snabbt Piller vår butik på nätet hjälpte oss att få ett internationellt följd av kunder och designers som skulle ha varit omöjliga att odla med enbart fysisk plats’, sa jag .

Hunt och Lorsung Tvrdik bestämde sig för att öppna aphysical plats som svar på feedback från lokala kunder.

‘Om vi ​​redan har en solid lönsam online-verksamhet har vi ett fördelaktigt läge att öka vår lager, personal och intäkter och slå marken i drift med vår första fysiska plats’, säger Hunt.

Det finns många nya utmaningar som kommer från en fysisk plats.

‘Det var mycket displayarbete och skillnader i våra marknadsföringsmetoder som vi behövde räkna med när vi öppnade vår lokala butik’, säger Lorsung Tvrdik.

Den nya platsen har emellertid gett två fördelar till online-återförsäljaren: eliminering av upplevd risk för lokala kunder och ökad kundinsikt.

‘Vi har funnit att det har resulterat i en stor omvandlingshöjning från Omaha-kunder som nu har flera kanaler att handla med oss’, sa Hunt.

‘Det är också fantastiskt att ha fler Gå Ner I Vikt Snabbt Piller möjligheter att lära känna våra kunder en på en, inte bara genom vår dagliga försäljning utan även våra gemenskapshändelser.’

Sena nätter med penslar, borrar

Jaga och Lorsung Tvrdikdecided att tillfälligt stänga butiken efter semestersäsongen slutar ombygga sitt utrymme. De stängde butiken i slutet av januari och hade en stor återupptagning den 6 februari.

‘Vi fick det fysiska rummet mycket senare än vi ursprungligen tänkte’, sa Hunt. ‘Och vi hade inte tid att avsluta all konstruktion före semestershoppingperioden.’

Återupptagning var snabbt avgörande, så co grundare bestämde sig för att bli involverad i ombyggnadsteamet.

‘Vi hade mycket sena nätter att lyssna på countrymusik på en gammal radio som de hade medan vi målade och grouted kakel’, sa Hunt. ‘Det var alla händer på däck, och alla på Hello Holiday-teamet samt entreprenörerna hade en pensel eller borra i hand.’

Hej Holiday är tacksam för sina entreprenörer för kvaliteten på arbetet.

‘Att arbeta med vårt konstruktionsteam från Midlands Siding var fantastiskt att de var detaljorienterade, kommunikativa, respektfulla och mycket snabba’, sa Hunt.

Framtiden är oförutsägbar

Att lägga till en fysisk butik var en oväntad fråga för e-handelsbutikerna.

(Besökt 1 gånger, 1 besök idag)

PopularNewSimple Strat positionerat för hög tillväxt i marknadsföringsstrategin rymden Missouri-baserade Lean Media stänger $ 500,000 i Seed Funding KC: s Sprint Accelerator bygger community, tillkännager nya klass K State Launch utmaningar studenter av alla bakgrunder för att vara entreprenörer SPN Kärnor: Nyheter från hela Prairie SPN Kärnor: Nyheter från hela Prairie Simple Strat positionerade för hög tillväxt i marknadsstrategisutrymmet K State Launch utmanar studenter av alla bakgrunder att vara entreprenörer KC: s Sprint Accelerator bygger samhälle, tillkännager ny klass Missouri-baserad Lean Media stänger 500 000 USD i fröfinansiering