Handla lokalt denna högsäsong

Denna butik ligger precis intill detta. Ginna Earl, ägare och konstnär, har en del av hennes skapelser på displayen i denna butik, och bland annat gör hon vackra smycken och hårtillbehör. Förutom hennes skapelser finns det en hel del andra saker som är iögonfallande, till exempel lokalt tillverkade halsdukar av Flytrap Clothing, ett företag baserat utanför North Carolina. Scarfarna är gjorda av bomullst-tygmaterial, så de är ‘väldigt mjuka snäll och är inte den bästa sorten’? De har enkla men dramatiska mönster emblazoned på dem.

Dessutom har butiken funky bälten, väggkonst, tallrikar, underlägg och till och med handgjorda kransar uppfriskade ur läskburkar. Hur cool skulle det se ut på en uteplats?

Denna butik har en vägg av strumpor som är fulla av karaktär. Vem skulle inte vilja rocka ett par Gå Ner I Vikt På En Vecka strumpor med Abe Lincoln eller George Washington på dem? Eller vad sägs om en latte på varje fot för de kaffeköpare? Förutom det här roliga och billiga presentartiklar, ägare, ägnar Chrystina Elle Passanissi sin butik med några riktigt vackra ulldukar och stoles, som är gjorda i en av Englands sista resterande ullfabriker, Bronte By Moon.

De hanterar all bearbetning på plats, från att dö i ullen för att blanda till vävning. Hur speciellt är det? Några mellan prissatta gåvor som finns på Sofias Boutique är hemprodukter, dekorativa saker, keramik, ljus, smycken, konstverk och kvinnors kläder. Verkligen underbara saker.

Ägaren Chocolatier Gabriela Miu gör några av de finaste provsmakningschokladerna i Triangeln. Visst, området har några toppklassiga chokladkakor, men det finns alltid plats för mer bra. Skulle du inte hålla med? Det senaste urvalet av choklad som jag smakade från Avenue Des Chocolats var från Fall Collection, och de gjordes med fina starka vätskor. Vinterkollektionen är tillgänglig nu och det bästa sättet att ta hand om dig Dessa choklad är att antingen besöka Gabriela på lördagsmarknaden i North Hills eller ringa henne direkt för att beställa.

Denna butik öppnade just denna Gå Ner I Vikt På En Vecka månad, och det är en foodie tillflyktsort. Reid s säljer presentkorgar fyllda med en potpourri av kakor, sylt, såser, nötter, godis och så mycket mer. De bär Chapel Hill Toffee, som jag var stolt över att hitta. Prata om en underbar gåva som inte skulle vilja få detta? Butiken har Viktminskning Tabletter också en kyl och frusen sektion, och även om det inte är bäst för julklappar, föreslår jag att du kommer ihåg det för semesterpartier som du är värd för eller deltar i. Reid s gör ett bra ställe att plocka upp några frysta hord oeuvres som du kan värma upp och ta med på en fest eller ta med en av ostarna tillsammans med en låda med kakor. Min personliga rekommendation är Queen Charlotte s Pimento Cheese Royale. Yup, Pimento-ost ​​gjord med blåost.

Denna butik har också en sektion med kyl och frys. Precis som hos Reids Fine Foods, rekommenderar jag att du plockar upp en frusen föremål som en av deras söta eller söta pajer för att ta med till en semesterfest. Jag skulle inte säga nej om en gäst av mig visade upp en kycklingpottkaka.