Handla lokalt på småföretag lördag

Nästa vecka kommer invånare över Oakland County, delstaten Michigan och hela nationen att fira en stor amerikansk helgdag: Thanksgiving. Jag uppskattar den tid som Thanksgiving ger oss att gå tillbaka från våra hektiska liv, sakta ner och uttrycka tacksamhet när vi reflekterar över de många välsignelser vi har i våra familjer, vår stat och vår nation.

Thanksgiving Day själv är en av dessa välsignelser eftersom det gör det möjligt för oss att tillbringa en lugn stund med vänner och familj och njuta av en bra måltid tillsammans.

I det Gå Ner ett Kilo I Veckan senaste minnet har den tiden av lugn och fredlig tacksägelse skurits alltmer kort med intrånget i semestershoppingperioden, som börjar på allvar dagen efter Thanksgiving på Black Friday.

Svart fredag ​​nu lite av en missnöje som fler och fler butiker börjar händelsen under de tidiga kvällstiderna på Thanksgiving Day är när återförsäljare öppnar tidigt och erbjuder reklamförsäljning. Tre dagar efter Black Friday kommer Cyber ​​Monday, där företag erbjuder erbjudanden för att locka folk att handla online.

Tekniken har gjort våra liv enklare på många sätt, och online shopping är säkert en av dem. Många människor upptäcker emellertid att vi förlorar något när vi handlar online.

Följ Oakland Press på Facebook Vi förstår att i de flesta fall innebär shopping online våra pengar till stora företag utanför staten. Några av den verksamheten hamnar på att skada lokala företag och våra egna grannar.

Så vad kan man göra om detta? Tack och lov finns det en shoppinghändelse som utformats för att motverka några av de negativa effekterna cybershopping kan ha på ett samhälle.

Smörgås mellan Black Friday och Cyber ​​Monday är en dag som kallas Small Business Saturday, och det sker varje år två dagar efter Thanksgiving. I år faller det på lördag den 25 november.

Småföretag lördag erkänner att småföretag är ryggrad i våra nationella och statliga ekonomier och motorn för skapande av arbetstillfällen.

På grund av de små Gå Ner I Vikt Snabbt Piller företagens vitala betydelse uppmuntrar Small Business Lördag semesterköpare att spela förmyndare för små och lokala små och medelstora företag.

Lokala inköp stöder de företag som hjälper vår ekonomi att trivas. Det bidrar också till att hålla fler dollar i samhället och ökar antalet och kvaliteten på jobb i området.

I år uppmanar jag dig att shoppa i ditt samhälle över Thanksgiving semesterhelgen: Köp lokalt på lördag, 25 Gå Ner I Vikt Snabbt november småföretag lördag!

Senator Mike Kowall, R White Lake, är flertalet ledare för Michigan Senat. Han tjänar invånarna i det 15: e senatdistriktet, som representerar västra Oakland County.