Hantera diabetes genom semestern

Högsäsongen är nästan över oss, och med det kommer de oändliga frestelserna vid varje kontorsmöte, middagsparti och semester samlas.

Sugary laden och rika kolhydrätterätter kan vara en ständig följeslagare under de närmaste två månaderna, men Sandra Boone, FNP, certifierad diabetikerutbildare på East Morgan County Hospital / Brush Family Medicine, erbjuder sina tips för att hantera diabetes och viktökning under semestern.

Hennes första tips när du vet att du går in i en situation som kommer att ha goda godisar vid varje tur är att ha en plan. Den planen kan vara annorlunda baserat på var du befinner dig och situationen, men några exempel är att få en hälsosam maträtt till en pottlucka eller budgetering av kalorier i förväg så att du kan njuta av lite.

För att hjälpa budgeten för de läckra favoriterna, sänka din kolhydrater under andra måltider under hela dagen. Ett annat sätt att njuta av kolhydrater utan att bryta kaloribanken är att dela en behandling eller efterrätt. Det här låter dig njuta av maten utan att ha så mycket.

Det andra tipset för att hantera diabetes genom semestern är att komma ihåg hur man kontrollerar ditt blodsocker. Boone påpekar att promenader i bara 20 minuter kan sänka ditt blodsocker, var som helst från 70 150 poäng. Boone s tredje tips är att använda 80/20-regeln. Om du gör bra matval 80 procent av tiden är det okej Viktminskning Tabletter att ha en festmåltid i veckan.

Boone rekommenderar också att när du har haft din festmåltid, får du tillbaka på spår med att äta, motionera och mediciner så fort som möjligt, eftersom små hälsosamma förändringar ger större belöningar.

Sist, Boone påminner oss alla om att semestern kan vara en stressig tid och både mat och en hektisk takt kan utlösa högt blodsocker. Om du upptäcker att stress ökar Viktminskning Tabletter dina blodsockernivåer, innehåller vissa strategier för övning övning och bättre matval. Hon påminner oss om kött och grönsaker är säkrare att äta i stora portioner.

Vi förväntar oss att alla ska respektera andra kommenterare. Det är bra att ha meningsskiljaktigheter, men det finns ingen anledning att agera som en ryck.

Använd dina egna ord (kopiera och klistra inte från någon annanstans), var ärlig Gå Ner I Vikt Snabbt och låtsas inte vara någon (eller något) du är inte.

Vårt kommenterande avsnitt är självpolicy, så om du ser en kommentar som bryter mot våra grundregler, flagga den (musen längst till höger om kommentarens namn tills du ser flaggssymbolen och klicka på den), då ska vi granska Det.