Hantera helgdagarna utan din älskade

BloggarCelebrating LifeComforting WordsSincere CondolencesTools för tuffa TimesWidow i världen >> Alla bloggar Vi känner den smärtsamma förlusten av en älskad som vi flyttar genom våra dagliga rutiner. Helgerna kan göra smärtan ännu skarpare, eftersom helgdagar ofta knyts med speciella traditioner. Kanske lagde din make julljusen eller din mamma bakade en speciell tårta. Det kan vara att du använde din förälders Menorah eller spelat ett visst spel varje år sedan barndomen. Oavsett semesterplaner finns det påtagliga minnen som kan förstora förlusten. Medan sorg är unikt, så är det sättet vi klarar av. Trots vår förlust, vi kan omfamna semestern, ignorera den eller vi kan skapa nya traditioner som inte kommer att bli påminnelse om Gå Ner I Vikt Snabbt Piller vad vi har förlorat. Vi kan alltid använda ett tillvägagångssätt eller prova annorlunda varje år för att se vilken som är bäst Den första semesterperioden utan min mamma, jag Gå Ner ett Kilo I Veckan försökte nya traditioner. Jag fastnade den helgen så full, jag hade ingen tid att lura. Så jag sorgade när det var över. Jag vet aldrig om det var bättre eller sämre, men Jag gjorde det genom semestern utan att förstöra dem för andra nära och kära. Under åren sedan min mammas död har jag smed många nya traditioner, de jag älskar nu och de känner sig lika bekväma som de gamla. När jag arbetade genom min sorg fann jag att jag kunde ta med några av min mamma ‘ s recept och till och med hennes tjäna bitar, utan sorg. Att förbereda sig för semestern, polera silver och tvätta kristallen hjälper till att utlösa glada minnen som nu är en bekvämhet. En vän flyttade långt efter sin förlust och klimatet och landskapet var så annorlunda, det var viktigt att ändra semestertraditioner och rutiner. Kokkärlet var unikt för regionen och minnen lurade inte bakom varje hörn. Medan förändringen var svår i början var nybörjan avgörande för hans helande och som åren gick, blev han också bekväm i att integrera några av de gamla recepten Och intressant, de betjäna delarna, i hans semesterplaner. Hälsningar är lika personliga som din sorg. Jag tycker det är bra att övervaka vad som känns bra eller vad som är för smärtsamt att göra. Viktigast, ge dig själv gåvan att fira på ett sätt som är bekvämt för dig. Hon har skrivit hur man säger det när man inte vet vad man ska säga, en guide som hjälper läsarna att kommunicera effektivt när de bryr sig om erfarenhetsförlust, som nu finns i tre enskilda volymer: ‘Sjukdomsdöd’, ‘Självmord’ och ‘Missfall . ‘Ytterligare titlar är tillgängliga som e-böcker:’ Barnets död ‘,’ Död hos en fastfödd eller nyfödd baby ‘,’ Djurförlust ‘,’ Caregiver Responsibilities ‘,’ Skilsmässa ‘och’ Arbetsförlust ‘. Alla titlar finns i Amazonas Kindle Store.Image: Flickr Creative Commons / Matthias RhombergComment av Leola Brown den 8 december 2012 kl 8:41 am Jag förstår verkligen dina känslor, jag gjorde ganska mycket samma sak (partied tills jag tappade) när min mamma dödades. Tänk på att smärtan skulle minska, men till min förvåning gjorde jag det bara värst för mina vänner, som älskade mig, såväl som för mig själv. Du kanske frågar hur är det så? Tja, mina vänner försökte konsolidera mig när alkoholen inte längre fungerade, liksom att försöka stoppa mig från att döda mig själv när det var under påverkan. Men de vänner som verkligen älskade mig, fastnade där inne med mig. En vän i synnerhet vände mig mot Bibeln. Hon visade mig skrifter som lugnade mig, som hjälpte mig att börja läka. En av dem togs från Johannes kapitel 11 och Gå Ner ett Kilo I Veckan vers 1 44, men den ena versen som stod ut för mig var 11 där Jesus hänvisade till döden som en vila, men till sin förvåning var hans lärjungar fortfarande förvirrade, så i vers 14 Jesus yttre sa att Lazarus hade dött. Det hjälpte mig att se att min mamma var vilande, inte brännas i helvete om hon bodde ett liv som inte var värd att gå till himlen. Och det hjälpte mig också att se att hon inte var i himlen, för varför skulle Jesus föra sin nära vän till jorden om han var i himlen med Gud bara att dö igen, varför skulle guds son, som kom till jorden för att dö för oss , gör något sådant? Och då visade hon mig John kapitel 5 och läste vers 28, som hjälpte mig att se att Jesus skulle återuppliva henne. Tro mig, det slog mig som ett ton av tegelstenar. Sedan började jag be för tålamod och uthållighet tills jag kunde se henne igen.