Hantering av semestern

Som du säkert vet, händer det redan; Butikerna fyller gångarna med semesterfester och dekorationer, och julmusiken spelar försiktigt i bakgrunden. Även om vi inte lurade, bara synpunkter och ljud av vad som kommer att komma kan vara överväldigande och stressande. Och om vi för närvarande är på en sorgsresa, lämnar vi bara våra hemhems komfort för att bli konfronterad på varje gathörn med semesterjubileum och Ho Ho Ho’s kan skicka oss tillbaka till våra hem som aldrig kommer att gå ut igen tills det Jag är överallt. Än idag satt jag och lyssnade på någon nyligen förlorad stat att hon bara ville avbryta semestern, att alla förväntade henne att laga mat och vara glad och att hon bara inte ville fira detta år. Vad jag berättade för henne är att Gå Ner ett Kilo I Veckan hon hade ett mycket normalt svar på en mycket smärtsam händelse och då uppmuntrade jag henne försiktigt att ta lite tid och tänka på saker innan de fattade några slutliga beslut. att det fortfarande var dags att byta sitt sinne.

Så många ställer frågor om hur man förbereder sig för semesterperioden. De vill veta om de bör avbryta traditionella planer eftersom det skulle vara för ont att uthärda. De vill veta om det skulle vara bra att lämna staden och undvika vänner och familj. De vill också veta om det finns något de kan göra för att göra semestern enklare. Vad jag verkligen säger till dem är att helgdagarna kommer att bli svåra. Att förlusten av våra nära och kära är ännu mer utbredd, och vi är mer smärtsamt medvetna om att de inte är fysiskt närvarande med oss. Och viktigast av allt, det finns helt enkelt inget sätt att undvika det helt och hållet. Jag råder dem att kommunicera med familj och vänner för att låta dem veta vad som skulle eller inte skulle vara till hjälp och sedan formulera en plan som tar hänsyn till råa och friska känslor av ont och förlust.

Ett av de sätt vi kan förbereda för semestern är att titta över hela samhället för program och tjänster som skapats för att hjälpa oss under den svåra tiden. Vissa områdeskyrkor håller tjänster för de förlorade, ett kraftfullt och helande sätt att fortfarande fira, men i en miljö med andra som också reser på sorgvägen. Många begravningshem erbjuder tjänster också, och de är mycket bra på att nå Gå Ner I Vikt På En Vecka ut till sina familjer och låta dem veta att de bryr sig om dem och deras älskade. Med Hospice Advantage EAMC samarbetar vi med Opelika SportsPlex och Jeffcoat Trant Funeral Home för att sponsra en årlig händelse som heter ‘Coping With The Holidays, A Day of Remembrance’. Programmet, som hölls på torsdag, november på SportsPlex och framhävs av att ha talare Gå Ner I Vikt Snabbt Piller som också är på sorgsresan erbjuder oss ord av helande och hopp i förberedelser för de närmaste månaderna. bakom Bethany House i Auburn. Under denna tid kommer vi samman som en gemenskap för att hedra våra nära och kära, ljusa ljus och gå i deras minne. Det är en tid för delning och en tid av helande, och det tjänar också till att ge komfort också, vara hos andra under vår tid av förlust och sorg.

Kom ihåg att semestern har potential att vara oroande för många av våra familjer och vänner. Låt oss titta på vårt samhälle och vara proaktiv genom att hitta program och händelser som kan hjälpa oss under den svåra tiden.

Om du eller din älskade är intresserad av att delta i lunchen ‘Coping With the Holidays’, ring 334 502 0216 och gör din bokning senast måndag 10 november. Vi vill personligen bjuda in dig att delta och dela med andra i minnena av dina nära och kära och att fira sina mest värdefulla liv tillsammans.