Hantverk för Christmas Kent visar på Kent County Showground

Letar du efter något speciellt för att köpa den speciella någon den här julen?

Om du letar efter enstaka gåvor, oavsett om de är något övertygande eller något litet men perfekt bildat, kommer en show som hålls på Detling, nära Maidstone, att ha det du söker.

Hantverk till jul, som hålls på Gå Ner ett Kilo I Veckan Maidstone Exhibition Hall på Kent County Showground på Detling, Maidstone, samlar begåvade Går Man Ner I Vikt beslutsfattare och designers från enskilda företag runt om i landet som producerar högkvalitativa produkter, allt under ett tak.

Plocka upp de speciella gåvorna till dina vänner och familj på hantverk till jul på Kent County Showground

Hantverk till jul tar trycket av och ger dig den perfekta platsen för att arbeta dig genom din jullista i en avkopplande miljö.

Med ett brett utbud av produkter kan du skämma bort din familj och vänner med mode och tillbehör, påsar, bländande smycken, halsdukar, tvål och hudvård eller bara skäm bort dig själv!

Få dina julfirande till en elegant start, med hem- och bordsdekorationer från ljus, fat och skålar till goda godisar. Utställningen har ett specialiserat matområde, fyllt med läckra kakor, viner, ostar och kött och fyller dig festlig spridning med oliver, dips, chutneys och konserver.

Ljus av olika mönster Gå Ner I Vikt Snabbt Piller och aromer är bland de presenter du kan hämta

Med lätt parkering, fria garderober för rockar och tung shopping, breda gångar med lätt åtkomst för rullstolar och barnvagnar och kaféer för att ta ett gropstopp, kommer hantverk till jul att spänna ut från julköp och ser fram emot den festliga säsongen lätt.