Hanukkah Gåvor och Holiday Decorations

Leksaker, Strumpbyxor Hanukkah Gifts Too

Säsongen med att ge är precis runt hörnet. De två stora helgdagarna att ge är jul och Hanukkah. Du kan hålla i semestern och börja gröna traditioner för dina firande i år.

Först, låt oss börja med leksaker. Jul och Hanukkah är för barnen ändå. Glädjen att se barnen öppna sina presenter med spänning och awe är ovärderliga. I år ingår leksaker som är miljövänliga. Några gröna leksaksidéer inkluderar organiska fyllda djur som är gjorda med ekologisk bomull och ren ull från företag som miYim Organics eller Gaiam Organics. Ett annat alternativ är att hitta leksaker som är giftfria, så att när barn tuggar på bitarna sätter de inte något giftigt i munnen. Rubberwood block satser är gjorda av återanvändbara och återvunna material. De är gjorda med organiskt gummi från träd, giftfritt lim och färgämnen.

Inpakning presenter på ett miljövänligt sätt kan införlivas också. Wrap in används (men ren) papperspåsar. Spara alla typer av lådor eller inslagspapper som levereras med inköp online och lindra presenter med dem. Istället för att använda slöseri med presentkort och band, slingras rent. Använd bara Går Man Ner I Vikt papperet och lägg ett meddelande på varje gåva för att påminna barnets miljö. Till exempel, ‘Kära Johnny, Santa går grönt i år. Du borde också. God jul, Kärlek, Santa Claus’ eller ‘Kära Rachel, Vi’ firar en grön Hanukkah i år. Glad hanukkah. Kärlek, mamma pappa. ‘

Miljövänliga strumpbyxor kan inkludera både barn och vuxna till jul. Några idéer för barn inkluderar små, organiska plyschleksaker, allt naturligt godis och choklad, giftfria stämpelsatser, små färgböcker eller söta anteckningsblock av återvunnet papper, giftiga leksaksbilar och ekologiska frön att plantera i en trädgård för våren. För Hanukkah glöm inte bort den hållbara draden!

För vuxna inkluderar vissa idéer naturlig choklad, provflaskor med organiskt vin, mineral smink, ekologiska bomulls tofflor, sampler uppsättning organiskt te, ljus, organiskt baduppsättning och uppladdningsbara batterier för elektronik.

Dekorationer, Party Inviterar Favoriter

För semesterdekorationer, ta med utsidan inomhus. Gå Ner I Vikt På En Vecka Det är snabbt, enkelt och utan kostnad för dig. Börja med att samla in naturliga dekorationer från din trädgård eller en lokal park, som tallskott, hollyväxter och icke giftiga bär. Gör ett unikt arrangemang i glasskålar och sätt dem runt huset.

Köp naturliga kransar för att pryda dörrar. Köp poinsettia växter för att uppleva rum (men akta dig för djur som tuggar på dem, eftersom de är giftiga för vissa djur). Du kan köpa kransar från en dollarbutik, men se Viktminskning Tabletter till att återanvända dem varje år, så att de inte går in i en deponi. Draper kransar längs trappan för en traditionell semesterlook.

Om du har ett festfest, är gröna festinbjudningar och favoriter viktiga. Du kanske vill avstå från pappersinbjudningar och använda e-inbjudningar eller inbjudningar som skickas elektroniskt. De är snabba och enkla att göra och skicka ut. Och det finns ingen pappersavfall. Om du är mer traditionell, använd 100 procent återvinningsbart papper och återvinningsbara kuvert.

För gynnar, bara tänka hemlagad. Baksida jul (eller Hanukkah) kakor från alla naturliga ingredienser eller gör allt naturligt godis. Håll favoriter enkelt, men härligt.

Ta dessa gröna semesteridéer och använd dem för dina firande den här säsongen. Gå gröna semestrar är möjliga med lite tanke och uppmärksamhet på detaljer.