Har lite skratt på komedieturen

‘Den Snowed In Comedy Tour har vänt sig in i en kanadensisk framgångshistoria som firar det tionde året,’ berättade arrangörerna.

Det var ett decennium av skratt och ett decennium av snowboard. Den begreppsmässiga komiken var Dan Quinn som med några av hans roliga kompisar ville slå de bästa backarna i Kanada. Med sitt bärbara yrke skapade de en turné för att göra det. Powder King var på sin första lista, och de kommer fortfarande tillbaka till Prince George Playhouse år efter år eftersom detta område har så många backar att njuta av.

Quinn har öppnat för Russell Peters, Tracy Morgan, Rob Schneider, Bob Saget och Tom Green. Han är vinnare av The Canadian Comedy Competition på Just for Laughs. Han valdes till Best of the Fest på både Moncton Comedy Viktminskning Tabletter Festival och Vancouver Comedy Festival. Han har sett på CBC, CTV och Comedy Network och hört på XM Radio. Han har en bästsäljare DVD som heter The Stuff jag ville säga och han har ett album på iTunes som heter The Best of the Snowed In Comedy Tour.

Zedlacher är en åtta tidsångare på Just For Laughs. Han har fem kanadensiska komediepris nomineringar, en av dem för segern. Han har också nominerats för ett par Gemini Awards.

Senast vann han Sirius XMs landsomfattande komediekonkurrens och tjänade honom titeln Sirius XMs Top Comic.

Myrehaug är en annan vanlig med Just For Laughs, på debattörerna och på festivaler över hela världen. Han tog hem toppsumman på 25 000 dollar på Comedy Network-showen The Great Canadian Laugh Off. Han tog andra på Seattle International Comedy Competitin och var finalist för Boston International Comedy Competition.

Campbell är en annan av Canadas snabbare komiker. Några av höjdpunkterna under de senaste åren är att bli nominerad Bästa Headliner på The Chortle Awards, han stödde Frankie Boyle på sin 120-dagars rikstäckande turné, avslutade sin egen rikstäckande soloturné Craig Campbell Live och utövad på Dave s One Night Gå Ner I Vikt På En Vecka Stand, Russell Howards goda nyheter och Michael MacIntyre’s Comedy Roadshow på BBC. Han var co värd för Ed’s Night Party med Ed The Sock, och han har dykt upp tillsammans med Rich Hall, Dennis Miller och Jim Carrey under sin internationella karriär. Playhouse på Jan. Den förra är redan en sellout med biljetter som blir knappa för senare också.

Dessa komiker utför också i Quesnel, Smithers Terrace och Prince Rupert på årets Snowed In Comedy Tour.

OBS! För att skicka en kommentar måste du ha ett konto med minst en av följande tjänster: Disqus, Facebook, Twitter, Google+ Du kan sedan logga in med ditt kontouppgifter för den tjänsten. Om du inte redan har ett konto kan du registrera en ny profil med Disqus genom att först klicka på ‘Skicka som’ och sedan länken: ‘Har du inte ett? Registrera en ny profil Gå Ner I Vikt Snabbt ‘.

Prince George Citizen välkomnar dina åsikter och kommentarer. Vi tillåter inte personliga attacker, offensivt språk eller otillåtna påståenden. Vi förbehåller oss rätten att redigera kommentarer för längd, stil, laglighet och smak och reproducera dem i tryck, elektroniskt eller på annat sätt. Kommentarer som innehåller externa länkar är inte tillåtna.